Bemutatkozás

Cégünk a POSITUM KFT 2008 óta létezik a piacon.

Minőségbiztositási rendszerünknek köszönhetően közel 2008 óta számitógépeink mindegyike egyedülálló módon készül. A legnagyobb világcégekkel együtt mi is teljekörű tesztelésen visszük végig gépeinket, a meghibásodásuk az átadás után, ezrelékes arányban jelentkezhet csak. ezen belül Európai Gyártóként egyedüli az akár 5 éves garancia is, amit mint az OEM gyártók, mi is a többlépcsős beszerzési forrás kiválasztásával és a minőség teljeskörű ellenörzésével kezdünk. Az átadás előtti tesztek pedig szintén érintik a CPU, Memória, Alaplap, VGA stresszzesztjét, és csak ezek után adjuk át mindenkinek a használatra alkalmas PC FACTORY PC-jét, amit a PCFACTORY.HU oldalon talál meg.


Főprofilunk a számítástechnikai eszközök /hardver, szoftver/ kereskedelme, értékesítése.
Tevékenységeink közé tartozik még a hálózat kiépítés , biztonsági kamera forgalmazása, telepitése és karbantartása.
Ezenkívül profilunkba tartozik még a biztonságtechnikai berendezések forgalmazása és telepítése, valamint a digitális eszközök széles választékából is csemegézhet a nálunk vásárló. Nagy hangsúlyt fektetünk szervizünk minőségi színvonalára, ahol a meghibásodott készülékek garanciális, és garancián túli ügyintézését is vállaljuk.
A PC FACTORY az árain kívül a garanciában is verhetetlen más üzletekkel, üzletláncokkal szemben.
A beszállítókkal való jó kapcsolatból eredően, garanciális ügyintézésünk egyedülálló.
A beszerzési partnerhálózatunk úgy lett kialakítva, hogy minőségben és teljesítményben a legkiemelkedőbb márkák és termékek palettáját tudjuk közvetíteni, a legjobb ár-érték arányban.
A differenciálásban nagy hangsúlyt fektetünk az országban még be nem vezetett, innovatív termékek forgalmazására, és a maximális minőségnek.

Cégünk az innovatív technologiák sorában a solar eszközök értékesítésében is a legjobb választást kínálja.

A sziget üzemű solar eszközeink kimagasló referenciákkal rendelkeznek az U.S.A, a Koreai és Japán térségen belül. Ezek között a katasztrófavédelem és hadipari vásárlók is megjelennek, a környező vidékeken bekövetkező sajnálatos földmozgások és cunamik okozta áramszünetek miatt. A Solar termékeink teljes EU-s megfelelőséggel bírnak, tehát CE minősítés és Tüv minősítéssel természetesen rendelkeznek, közvetlen a Korai gyártásból érkeznek, így Önök a legjobb áron tudnak hozzá jutni, minden SKY szériás termékhez.


Referenciáink:

 

Samsung Magyarország, Samoo, Taewong Precision, ESD WORK, Nógrád Megye Önkormányzata ; Balatonkenese Önkormányzata; Kállói Önkormányzat; Kecskeméti Konzerv; Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. ; MTA TKI ; BaSys Kft.(Pioneer Magyarország); Újszülöttjeinkért, koraszülöttjeinkért Alapítvány;Befogadó Társadalomért Egyesület; Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskola ; Jászárokszállási Roma Nemzetiségi Önkormányzat ;
Pannon Express;  Göllei Közös Önkormányzati Hivatal ; Büssüi Tarkabarka Óvoda ; Inter-V Kft.  Vasas SC ; VISUAL DATA PROCESSING Kft. ; Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület ;INNOBRAND;STUDIO IN-EX ;ANW Consulting;VASAS SC; Angyalföldi Sportiskola; Jet-Stream; Dunakanyar Hulladékhasznosító; BiFarma; Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség, Nemzetközi Dendrológiai Alapítvány

 
És még sok 100 cég, több mint 1000 magánember, és szervezet.

 

Köszönjük, hogy végigolvasta bemutatkozónkat!

POSITUM KFT TEAM

olcsobbat.hu arcedula.hu