Új jelszó kérése

Bemutatkozás

PC FACTORY

Cégünk 2008 óta létezik a piacon.

Minőségbiztositási rendszerünknek köszönhetően közel 2008 óta számitógépeink mindegyike egyedülálló módon készül. A legnagyobb világcégekkel együtt mi is teljekörű tesztelésen visszük végig gépeinket, a meghibásodásuk az átadás után, ezrelékes arányban jelentkezhet csak. ezen belül Európai Gyártóként egyedüli az akár 5 éves garancia is, amit mint az OEM gyártók, mi is a többlépcsős beszerzési forrás kiválasztásával és a minőség teljeskörű ellenörzésével kezdünk. Az átadás előtti tesztek pedig szintén érintik a CPU, Memória, Alaplap, VGA stresszzesztjét, és csak ezek után adjuk át mindenkinek a használatra alkalmas PC FACTORY PC-jét.


Főprofilunk a számítástechnikai eszközök /hardver, szoftver/ kereskedelme, értékesítése.
Tevékenységeink közé tartozik még a hálózat kiépítés , biztonsági kamera forgalmazása, telepitése és karbantartása.
Ezenkívül profilunkba tartozik még a biztonságtechnikai berendezések forgalmazása és telepítése, valamint a digitális eszközök széles választékából is csemegézhet a nálunk vásárló. Nagy hangsúlyt fektetünk szervizünk minőségi színvonalára, ahol a meghibásodott készülékek garanciális, és garancián túli ügyintézését is vállaljuk.
A PC FACTORY az árain kívül a garanciában is verhetetlen más üzletekkel, üzletláncokkal szemben.
A beszállítókkal való jó kapcsolatból eredően, garanciális ügyintézésünk egyedülálló.
A beszerzési partnerhálózatunk úgy lett kialakítva, hogy minőségben és teljesítményben a legkiemelkedőbb márkák és termékek palettáját tudjuk közvetíteni, a legjobb ár-érték arányban.
A differenciálásban nagy hangsúlyt fektetünk az országban még be nem vezetett, innovatív termékek forgalmazására, és a maximális minőségnek.

Referenciáink:

(szerver telepítés, hálózatkiépítés, biztonságtechnikai kamerarendszerek ;konfigurációk, weboldalak, riasztók, szakértői vélemények, és költségcsökkentések).

REFERENCIÁK, a teljesség igénye nélkül,:

Nógrád Megye Önkormányzata ; Balatonkenese Önkormányzata; Kállói Önkormányzat; Kecskeméti Konzerv; Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. ; MTA TKI ; BaSys Kft.(Pioneer Magyarország); Újszülöttjeinkért, koraszülöttjeinkért Alapítvány;Befogadó Társadalomért Egyesület; Magyar Gyula Kertészeti Szakképző Iskola ; Jászárokszállási Roma Nemzetiségi Önkormányzat ;
Pannon Express;  Göllei Közös Önkormányzati Hivatal ; Büssüi Tarkabarka Óvoda ; Inter-V Kft.  Vasas SC ; VISUAL DATA PROCESSING Kft. ; Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület 

 

Kiemelt partnerek:

VISUAL DATA PROCESS KFT

PANNON EXPRESS
UNAS Online Kft
Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület 


És még sok cég, több mint 1000 magánember, és szervezet.

 

Köszönjük, hogy végigolvasta bemutatkozónkat!

A PCFACTORY TEAM

Webáruház készítés